78143

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



(213.155.225.220) --- 12. 12. 2014

Omlouvám se za překlep, jednotky mají být v kg/hl, samozřejmě. Pravděpodobně ji nemáte dokonale vykvašenou, proto je kalná. Dejte ji aspoň nad 20°C na tři týdny. Teď už měřením nelze nic posoudit, měří se jen při založení.

Doporučuji přidat něco kyselého, 1-2 limetky nakrájené na kostky i se slupkou na 10 litrů medoviny, trochu ovlivní i chuť.

Po vykvašení to lze urychlit čiřidly (osobně nepoužívám) do měsíce ji máte v lahvích. Filtrace není potřebná, tankuje se jen hadičkou nad dnem.

Martin H.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 65385


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:R. Polďż˝ek - Re: medovina
Předchozí:Josef.Mensik - Re: medovina






Klikněte sem pro nápovědu