78405

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


(213.155.225.220) --- 12. 12. 2014

Omlouvám se za překlep, jednotky mají být v kg/hl, samozřejmě. Pravděpodobně ji nemáte dokonale vykvašenou, proto je kalná. Dejte ji aspoň nad 20°C na tři týdny. Teď už měřením nelze nic posoudit, měří se jen při založení.

Doporučuji přidat něco kyselého, 1-2 limetky nakrájené na kostky i se slupkou na 10 litrů medoviny, trochu ovlivní i chuť.

Po vykvašení to lze urychlit čiřidly (osobně nepoužívám) do měsíce ji máte v lahvích. Filtrace není potřebná, tankuje se jen hadičkou nad dnem.

Martin H.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 65385


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno





Klikněte sem pro nápovědu