78077

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Josef Menąík --- 29. 4. 2002
Re: Čistění likéru

Stačí přefiltrovat Sám používám filtry na kávu
Pepan

----- Original Message -----
From: "Horak Aleš" <horak.ales/=/post.cz>
To: "Vcelarska konference" <vcely/=/v.or.cz>
Sent: Sunday, April 28, 2002 9:15 AM
Subject: Čistění likéru


> Milí přátelé,
> Vaši diskuzi sleduji z povzdálí se zájmem a byl bych rád,
> kdyby někdo znal řešení mého problému.
> Snažil jsem se vyrábět "medový lék" tj. slivovice
> nebo medovec smíchaný s medem. Do 0,5 litrové láhve
> dávám 12,5 dkg medu a doplním pálenkou.Vzniklý
> roztok je ale kalný a u konzumujícího člověka nepůsobí
> důvěryhodně.
> Pro snížení kalnosti, "lék" dělám v 5ti litrovém demiónu.
> Nechám promíchaný roztok ustát asi 14 dní a pak vrchní čistější vrstvy
> přetočím do láhví. Ale takto získaný likér není nikdy 100% čistý.
> Nevíte někdo jak lépe vyčistit "medový lék", tak aby byl čirý?
>
> Zdraví Aleš Horák
>
>
>
>


---
Odchozí zpráva neobsahuje viry.
Zkontrolováno antivirovým systémem AVG (http://www.grisoft.cz).
Verze: 6.0.351 / Virová báze: 197 - datum vydání: 19.4.2002

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 928


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno





Klikněte sem pro nápovědu