78194

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


--- 21. 5. 2004
Antwort: Re: pyl


aky je slovensky nazov pre "jirovce madalu"

Matej




Radek Hubač
<drh/=/seznam.c An: Vcelarska konference <vcely/=/v.or.cz>
z> Kopie:
Thema: Re: pyl
21.05.2004
07:40
Bitte
antworten an
"Vcelarska
konference"






Jestli se nepletu tak by to mohlo byt z jirovce madalu Radek

================= Původní zpráva =================
Od (From): "havl?k" <e-mail/=/nezadan>
Komu (To): "V?ela?sk? mailing list" <vcely/=/v.or.cz>
Kopie (Cc):
Předmět (Subject): pyl
Datum (Date): 20. 5. 2004 14:01
==================================================

> Včera nosily holky krásně tmavě červený pyl.Z čeho to může být?

____________________________________________________________
5 důvodů, proč se připojit k internetu přes seznam.cz
http://ad.seznam.cz/clickthru?spotId=73730&section=/




Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 5974


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
cermakova --- 21. 5. 2004
Re: Antwort: Re: pyl

slovenský názov je pagaštan konský
latinsky Aesculus hippocastanum L.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 5976


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno





Klikněte sem pro nápovědu