78143

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


(89.203.176.19) --- 2. 11. 2012
Re: DekrystalizĂĄtor medu

Vytvořil jsem si svůj způsob, který mi vyhovuje pro deset včelstev.V nádobě na dozrávaní medu nejsou žádné otáčivé elementy ani ložiska, protože využívá jen odstředivé síly, a spolehlivé asynchronní motory s automatikou. Umožňuje dozrání medu, snížení obsahu vody a vznikne hladký pastózní med podobný pastovanému. Nevhání se vzduch vrtačkou do medu způsobem jak to dělají včelaři. Nádoba po dobu zrání je uzavřená. Při pohledu do nádoby je vidět na nezralém medu vrstvy hustého a řídkého medu. Musí se hlídat tuhost medu, a při správné tuhosti stočit do láhví.Zákazníci, kteří to znají si stočí med do svých láhví.
http://leteckaposta.cz/791380987
B.V.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 59225


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu