78082

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


KaJi (90.179.243.173) --- 2. 11. 2012
Re: DekrystalizĂĄtor medu

gp:
Opravdu nějaký článek v zájmovém časopisu lze brát jen jako zajímavost. Obor výroby a balení krystalického medu je propracovanější než si někdo může myslet._gp_
---------

Možná byl autor inspirován přednáškou Dr.Kramlera o jeho expedici do Jižní Ameriky - popisoval jejich návštěvu v jedné "homogenizační firmě".

Ta skladovala med a vyráběla myslím 20t. dávky stejného medu pro mez.obchod - baliče.
Tam byl med v sudech předehřát a pak velkou frézou - šnekem o průměru sudu vyvrtán ze sudu aby se pak ohříval s vyšší teplosměnnou plochou a za míchání v "trukách a nádržích".

Karel

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 59222


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu