78400

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Martin (213.226.245.20) --- 1. 11. 2012
Re: Dekrystaliz?tor medu

Naklady na "dekrystalizaci"(otresne slovo) medu se rovnaji nule.
___________________________

Jenže jestli jsem to dobře pochopil, u dekrystalizace by mělo jít o trvalé rozrušení krystalické struktury medu (jako u pastovaného medu), a to bez nutnosti jeho rozehřívání. Vámi prováděná "dekrystalizace" rozehřátím medu povede zanedlouho k nové krystalizaci, žel struktury ještě hrubší, než byla před ztekucením.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 59213


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu