78400

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


(e-mailem) --- 31. 10. 2012
Re: Dekrystaliz?tor medu

Já to chápu jako rozrušovač ztuhlého medu

pepan

> ------------ Původní zpráva ------------
> Od: T.Pol?ch <vcelka1978/=/centrum.cz>
> Předmět: Dekrystaliz?tor medu
> Datum: 31.10.2012 19:00:07
> ----------------------------------------
> -------------------------------
> včelařství 11/2012 str.337
>
> Máte s tímto výrobkem prosím Vás někdo zkušenost.
>
> Nějak mi uniká pointa celého procesu k čemu že to vlastně je.
>
> Děkuji za rady a reakce.
>
> T.P
> -------------------------------
>
>
>

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 59182


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
R. Šimko (88.83.187.3) --- 2. 11. 2012
Re: Dekrystaliz?tor medu

Je to jednoduchý. Nepastuju med v době, když začíná krystalizovat. To znamená několik dní po sobě ho pravidelně míchat, ale počkám až zkrystalizuje a pak ho rozšlehám míchadlem. Výsledek je stejnej a míchám jen jednou. Ale musím mít silnější mašinu.
Ať to bzučí

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 59224


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu