78123

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Radek HubaÄ? (e-mailem) --- 29. 10. 2012
Re: Tekuty med

Musí se znovu teplem ztekutit. Nejsnažší je sklenice naskládat do
zavařovacího hrnce a zahřát několik hodin na cca 55-60st. C )teplota páry)

Radek


---------- Původní zpráva ----------

Od: Ondrej Vacha <vacha/=/vju.cz>

Datum: 29. 10. 2012

Předmět: Tekuty med
"Dobry vecer,



dnes jsem sel kolem stanku s vcelarskymi produkty, kde mj. prodavali svetly

i tmavy med, ktery byl tekuty, od pohledu jako prave stoceny, ale ne

pastovany. Jak se to dela? Muj med je jiz vice mene tuhy-cukernaty.



S pozdravem

OndrejV"

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 59152


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu