78400
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.
Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma".
V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...",
která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku.
Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)
Zběžné zobrazeníArchiv Včelařské konference
| - Radek HubaÄ? (e-mailem) --- 29. 10. 2012
Re: Tekuty med
Musí se znovu teplem ztekutit. Nejsnažší je sklenice naskládat do zavařovacího hrnce a zahřát několik hodin na cca 55-60st. C )teplota páry)
Radek
---------- Původní zpráva ----------
Od: Ondrej Vacha <vacha/=/vju.cz>
Datum: 29. 10. 2012
Předmět: Tekuty med "Dobry vecer,
dnes jsem sel kolem stanku s vcelarskymi produkty, kde mj. prodavali svetly
i tmavy med, ktery byl tekuty, od pohledu jako prave stoceny, ale ne
pastovany. Jak se to dela? Muj med je jiz vice mene tuhy-cukernaty.
S pozdravem
OndrejV"
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 59152
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Klikněte sem pro nápovědu