78170

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Ondrej Vacha (62.245.116.245) --- 29. 10. 2012
Tekuty med

Dobry vecer,

dnes jsem sel kolem stanku s vcelarskymi produkty, kde mj. prodavali svetly i tmavy med, ktery byl tekuty, od pohledu jako prave stoceny, ale ne pastovany. Jak se to dela? Muj med je jiz vice mene tuhy-cukernaty.

S pozdravem
OndrejV

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 59148


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
Radek HubaÄ? (e-mailem) --- 29. 10. 2012
Re: Tekuty med

Musí se znovu teplem ztekutit. Nejsnažší je sklenice naskládat do
zavařovacího hrnce a zahřát několik hodin na cca 55-60st. C )teplota páry)

Radek


---------- Původní zpráva ----------

Od: Ondrej Vacha <vacha/=/vju.cz>

Datum: 29. 10. 2012

Předmět: Tekuty med
"Dobry vecer,



dnes jsem sel kolem stanku s vcelarskymi produkty, kde mj. prodavali svetly

i tmavy med, ktery byl tekuty, od pohledu jako prave stoceny, ale ne

pastovany. Jak se to dela? Muj med je jiz vice mene tuhy-cukernaty.



S pozdravem

OndrejV"

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 59152


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
Josef Křapka (77.237.138.60) --- 29. 10. 2012
Re: Tekuty med

Cukernatýýýýý???? Fuj! Styď se. Med necukernatí. Ten krystalizuje. To jsi včelař???? :o((
JK

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 59155


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno





Klikněte sem pro nápovědu