78508
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.
Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma".
V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...",
která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku.
Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)
Zběžné zobrazeníArchiv Včelařské konference
- Ivan Cerny (212.24.152.55) --- 1. 9. 2007
Re: med a mikrovlnka - nove metody ohrevu medu prozkoumany
GP> ...nalezl jsem na internetu práci, podle kterých je možné tyto alternativní metoty pojat za běžné, doporučené(konvenční).
Byl bych opatrnější s doporučením a běžností metody. V anglickém abstraktu nic takového není (http://www.informaworld.com/smpp/content~content=a769955655~db=all~jumptype=rss)
Vyzkoumali, že když v medu je tolik vody, že kvasí, tak mikrovlnkou se kvasinky nejrychleji zredukují (=zabijí).
Takže komu kvasí med, šup s ním do mikrovlnky a dobrou chuť. Brrr.
Ivan
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 24790
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
| - Gustimilián Pazderka (80.78.146.242) --- 1. 9. 2007
Re: med a mikrovlnka - nove metody ohrevu medu prozkoumany
Ivan:
>Nemám. Na tom webu za něj chtějí 32 dolarů + DPH, a tak ho ani mít nebudu<
Jo a kdo si to dílo prohlíží, tak právě podle jiného webu ušetřil 30 dolarů. viz -
http://www.sciencedirect.com/science?_ob=MImg&_imagekey=B6T8J-483SSH4-G-G&_cdi=5088&_user=10&_orig=search&_coverDate=11%2F30%2F2003&_sk=999399998&view=c&wchp=dGLzVlz-zSkWA&md5=4bcf00bf2bc63414b6509a87cdcc5f3a&ie=/sdarticle.pdf
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 24794
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu