78400

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Arnoąt Hrdina --- 2. 10. 2002
Re: recept


Umýt sklenici (:o) ), velikost dle předpokládané konzumace.
Oloupat česnek a česnekové stroužky naskládat do sklenice.
Zalít medem a nechat alespon týden stát.
Cˇesnek medem nasákne a chutná lahodně a pokud si pamatuju tak nesmrdí.

Dobrou chutˇ

A

>Bohužel jsem se nedíval na pořad "Domácí štěstí", nicméně mě zaujal
>zde na konferenci zmiňovaný recept na česnek v medu. Rád bych tedy
>poprosil přítele Arnošta, aby se trochu více rozepsal o tomto
>receptu, resp. o přípravě tohoto mlsu :-)?? Děkuji

>Kuba



> Oloupaný česnek zalitý v medu jsem zkoušel. Je to vůbec teď v sychravých
> dnech užitečný naložit. Preventivně
> Arnošt
>
>

______________________________________________________________________
Reklama:
E-mail zdarma na cely zivot: http://email.seznam.cz


Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 1819


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu