78508
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.
Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma".
V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...",
která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku.
Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)
Zběžné zobrazeníArchiv Včelařské konference
- jkala --- 7. 8. 2002
Re: Rozpuątění medu
Souhlasím s tím, co píše Jirka. Navíc jde o teplotu medu a hmf je závislé na teplotě a době jejího působení. Tak bych to neviděl tak tragicky. Ale auto se mi před lety osvědčilo jako dobrý prostředek k pastování:-))) asi týden po vytočení řepky jsem konve hodlal odvézt do výkupu. Pro nemoc výkupce se nevykupovalo, já to neměl kde vyložit, tak jsem ty tři konve s sebou vozil celý týden. Med byl velmi jemně pastován. Josef Kala pepa.kala/=/volny.cz http://gw.dup.cz/vcelam/cejka/index.html
> > Souhlasim, auto je rozhodne horsi reseni nez rozehrivaci box s > termostatem. Nicmene bod varu se v aute v nasich zemepisnych sirkach ani > omylem dosahnout neda (na rozdil od paraku, hrnce na kamnech, mikrovlnky a > dalsich podobnych reseni). A pokud chci rozpustit jen par sklenic medu, > nebudu si zarizovat vybaveni jako velkoproducent. > > Ovsem nejlepsi je med vcas napastovat, pak se nemusi rozpoustet. > > Jirka Borik > > >
--- Odchozí zpráva neobsahuje viry. Zkontrolováno antivirovým systémem AVG (http://www.grisoft.cz). Verze: 6.0.375 / Virová báze: 210 - datum vydání: 10.7.2002
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 1524
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu