75867

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


--- 3. 7. 2002
Re: roztoči Varroa a cukr moučka


Na tento sposob likvidacie kliestika prisli vyskumnici , ked potrebovali na
vyskumne ucely
zive kliestiky. Cukor musi byt v prachovej frakcii , sposob drvenia
nepoznam ale urcite to nepojde
v mixeri , pri vysokej rychlosti by sa totiz cukor zacal tavit. Funguje to
tak ze sa kliestikom na nohy
usadi prach a znemozni im zachytavat sa na comkolvek teda aj na vcelach.
Kliestiky popadaju
dolu na podlozku a treba ich zlikvidovat. Ma to vsak aj nevyhodu v tom , ze
jemny prach sa dostava
vcelam do dychacieho ustrojenstva a stazuje im dychanie , pripadne ich aj
pri vacsom nadychani udusi
Takze treba pocitat aj s dopadom na vcely . Nedoporucuje sa to pouzivat
casto.

Pozdravuje Suja Miroslav.




Slyšeli jste už někdo o tom ? A víte podrobnosti z první ruky ?
Díky
Libor Jarolím
Ostrava-Stará Bělá





Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 1396


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno





Klikněte sem pro nápovědu