78147

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Kristl Pavel (e-mailem) --- 7. 11. 2005
RE: med

Všem zákazníkům doporučuji ochutnat (tím pádem koupit) několik druhů, protože každý med je jiný a není nad osobní praktickou zkušenost. Do čaje upozornit na teplotu (přidat až do schladlého), pro konzumaci všechny a střídat. Podle Dr. Hajduškové - květový pro prevenci a celkové posílení organismu, medovicový pro choroby z nachlazení a proti dýchacím potížím.
Navíc doporučuji nedělat si z medu modlu, která vše vyléčí, ale brát ho opravdu hlavně jako prevenci.
Pavel


> -----Original Message-----
> From: f.bim [mailto:e-mail/=/nezadan]
> Sent: Monday, November 07, 2005 10:16 AM
> To: Včelařský mailing list
> Subject: med
>
>
> čistě teoreticky jaký med je nejvhodnější na slazení a jaký pro přímou
> konzumaci?
> Častá otázka kterou pokládá zákazník při koupi medu.
> Zřejmě neexistuje jednoznačná odpověď nebo snad ano?
>

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 12998


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno





Klikněte sem pro nápovědu