78151

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


(e-mailem) --- 7. 11. 2005
Antwort: med


na sladenie repka - nema tzv. dochut.
Na priamu konzumaciu vsetky ostatne - podla chuti zakaznika.

Matej




"f.bim"
<e-mail/=/nezad An: Vèelaøský mailing list <vcely/=/v.or.cz>
an> Kopie:
Thema: med
07.11.2005
10:16
Bitte
antworten an
"Vcelarska
konference"






čistě teoreticky jaký med je nejvhodnější na slazení a jaký pro přímou
konzumaci?
Častá otázka kterou pokládá zákazník při koupi medu.
Zřejmě neexistuje jednoznačná odpověď nebo snad ano?


Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 12993


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno





Klikněte sem pro nápovědu