78124

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Martin Blumentritt (e-mailem) --- 19. 9. 2005
Re: medovina

Mám podobnou zkušenost jen je tři roky stará.
Tehdy ale medovina kvasit vůbec nezačala.
Tak jsem ze zoufalství došel do drogerie a koupil sušené
hlubokoprokvášející kvasinky.
Podle návodu jsem je do medoviny přidal a vše začalo fungovat jak má.
Dolské kvasinky už nechci.

Martin Blumentritt

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 12334


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
Richard imko (e-mailem) --- 20. 9. 2005
Re: medovina

Zdraví
S medovinou dělám pokusy teprve tři roky. Beru hlubokoprokvášející kvasinky
z Dolu. Zatím O.K. Pouze první várka se mi nějak nepovedla, ale chyba byla
na mojí straně. Dal jsem špatně koření. Je pravda, že dělám malý objem. 5O
l demižon.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 12335


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu