78125

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


(e-mailem) --- 29. 8. 2005
Re: Potravinarsky lak

Ano je to medovina.
Lak se u rohu pouziva proto, ze roh po styku s vodou zacne smrdet.
Musi to tedy byt chemicky lak, ktery je dosti trvanlivy a nerozpousti se
ve vode ani alkoholu.
Zkusim koupit ten za deset euro.


D. Helmut

--- Original Nachricht ---
Absender: Gustimilián Pazderka
Datum: 29.08.2005 00:34

>
>Myslím si, že toto téma sem patří jedině v případě, je-li ten alkohol medovina.
>Takže. Podle mě ta nádoba nemůže nikdy splňovat i po nástřiku potravinářským lakem či barvou hygienické předpoklady umytí, protože jde i mimo jiné o nádobu z těla živočicha (součást). Jedině v případě, že z této nádoby vytáhneš něco, co jde strčit do myčky na nádobí a bez úhony to vytáhneš čisté. A to platí i pro tu slinu, která bude při konzumaci jen na této "vložce" co vytáhneš z rohu buvola. Takže bych ti doporučil něco nerezovýho (určené pro styk s alkoholem - pozor není nerez jako nerez) a napasovat to, nebo upravit do toho rohu s tím, že rty úst budou na tom nerezu.
>
>Ať se daří.
>
>
>
>

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 12043


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu