75446

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


--- 23. 5. 2002
RE: Trubcina

Také trochu oživení debaty:
v naší organizaci údajně působil včelař, který červíky dokonce sám jedl.
Jsou to v podstatě proteiny. A tento včelař, mimo to, že se dožil vysokého
věku a byl stále fit, tak údajně ani ve vysokém věku neměl problémy s
potencí ...
Co na to říct, pánové ?

Mějte se.

Zdeněk Čejka

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 1087


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
Baudis Jan P. --- 23. 5. 2002
Re[2]: Trubcina



> v naší organizaci údajně působil včelař, který červíky dokonce sám jedl.
> Jsou to v podstatě proteiny.


Někde ve starém Včelařství jsem kdysi četl návod, že se má z
rozmačkaného trubčího plodu připravovat kaše - proteinová strava - a
krmit tím včely.

Nejsem si jist, ale možná se tam psalo i něco o zmražení této
"výživové konzervy" a jejím podávání v době, kdy je nedostatek
proteinů...

Vzpomene si někdo?


J. P. Baudiš

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 1091


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
Ivan & Jindra Cerny --- 23. 5. 2002
Re[2]: Trubcina

> Také trochu oživení debaty:

Čtyři včelí recepty jsou v kuchařce "Hmyz na talíři" od Juliety
Ramos-Elorduyové, vydal Volvox globator, 1998.

Přeji dobrou chuť
Ivan

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 1094


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
Laco S --- 23. 5. 2002
Re: Trubcina

Ja tiez trubcinu , vytavim na vosk ,a larvy dam sliepkam.......ale potom co
sa robi...
znaska vajicok nema konca ......s tou potenciou .......staci aj materska
kasicka...

----- Original Message -----
From: <Zdenek.Cejka/=/up.mpsv.cz>
To: <vcely/=/v.or.cz>
Sent: Thursday, May 23, 2002 8:34 AM
Subject: RE: Trubcina


Také trochu oživení debaty:
v naší organizaci údajně působil včelař, který červíky dokonce sám jedl.
Jsou to v podstatě proteiny. A tento včelař, mimo to, že se dožil vysokého
věku a byl stále fit, tak údajně ani ve vysokém věku neměl problémy s
potencí ...
Co na to říct, pánové ?

Mějte se.

Zdeněk Čejka

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 1099


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno





Klikněte sem pro nápovědu