78211

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


fskalsky (195.113.155.3) --- 3. 6. 2005
Drobnosti k vyrobě medoviny ainovace medometu


Kvasinky:rozkvásim burčakem ktery je k dostani,nebo koupim stolni hrozny,v krajnim pripadě květy černeho bezu.
Med nerozvářim,ani jej v počatku rozkvašeni v demionu radně nerozmicham.Jsem toho nazoru,že 20 a více% cukernatost v roztoku může podněcovat ke konzervaci jako k rozkvašeni.

Medomet:problem rezaveho dratěneho pletiva jsem při obvodu koše nahradil dřevěnými sloupky,a opěrná plocha pro vytáčené ramky je vytvořena obtočením koše silonovou strunou používanou na výplety tenisových raket.
Dva koše v tomto provedeni ,jeden na 3ramky,druhy na 4 ramky 42.24 cm možno viděti:vcely.or.cz/files

franta

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 10695


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
Jirka Langer (217.11.255.138) --- 5. 6. 2005
Re: Drobnosti k vyrobě medoviny ainovace medometu

Hledal jsem obrázek upraveného koše, ale nic takového jsem tam nenašel, velice by mne to zajímalo.
tel. 608 336601
Jirka

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 10716


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno





Klikněte sem pro nápovědu