78142

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



KaJi (88.101.45.181) --- 16. 11. 2012
Re: Re: med na vaĹ?enĂ­ a peÄ?enĂ­ (59402)

V Polsku také lze koupit pekařský med který
má s medem společný jen ten název a jde o různě ochucené výrobky z různých
cukrů a škrobů.

Pepan
-------

Asi jakou nás pomazánkové máslo, taky nemá s máslem nic společného. Jen ochucená zakysaná smetana. :-)

Ale mám dojem že označení MED je povoleno v celé EU jen pro MED, takže to by asi se chtělo bavit o konkrétním medu a jeho analýze.

Osobně dávám taky doma méně kvalitní medy na stranu a skončí na pečení a jinde kde se to vaří nebo ohřívá. Nevím proč by si zákazník měl kupovat na pečení zrovna med za 150.

Pokud při zpracování zpracovatelé něco vyřadí nebo pokazí, tak to snad můžou prodat na pečení? Když to deklarují jako med na pečení a vyhovuje to normě medu na pečení?

Karel

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 59404


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:Josef.Mensik - Re: Re: Re: Re: NovÄ? tÄ?ma!? mor
Předchozí:KaJi - Re: Re: Re: NovÄ? tÄ?ma!? mor


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu