78403
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- Jan Cervenka (e-mailem) --- 3. 8. 2006
Re: cukernatění medu (17852) (17862) (17872) (17878)
Dne čtvrtek 03 srpen 2006 08:20 Radim Polášek napsal(a):
> ztekucuje v tepelných komorách, co se týká druhého konce, uľ dávno jsem si > ověřil, ľe med uloľený do mrazničky zůstává tekutý (omezeně dlouhou dobu po > rozmraľení). > Nabízí se otázka, jak moc by bylo náročné skladovat med pár měsíců při > nějaké teplotě těsně nad nulou, kdy by med zůstal tekutý.
V OVP psali o velkovcelari, ktery ma velke mnozstvi sousi a velky mrazak, kam veskerou produkci odvazi, pres zimu, kdy ma cas tak teprve vytaci. Tvrdil tam, ze se mu to vyplati (zvlada to sam). Po rozehrati je pry med tekuty jako pred zmrazenim.
Honza
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 17889
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu