78405
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- tata --- 19. 7. 2002
Re: Antwort: Re: cena cukru a jeho vlastnosti (1468)
vápnem se cukr bělí. průsvitný je vyroben začátkem cukrovarnické sezóny bílý je z pozdější doby a pokud již řpa zmrzla tak nejde do ůplné čbělosti vyčistit vůbec.
Pepan
----- Original Message ----- From: <M.Osusky/=/fritz-gmbh.de> To: "Vcelarska konference" <vcely/=/v.or.cz> Sent: Friday, July 19, 2002 10:03 AM Subject: Antwort: Re: cena cukru a jeho vlastnosti
Logicky by mala byt vyššia sladivost v jemnom. V hrubom je viac vápnika. / aby dosiahli väčšie zrna /. Ten rozdiel 7% vsak povazujem za prehnaný.
Matej
<U kterého cukru je vyšší?
>>Samozřejmě, že chuť je jiná a také sladivost je jiná tj. kolega vinař naměřil rozdíl v cukernatosti jemného a hrubého cukru okolo 7 %. Počítejte už sami :
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 1470
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu