78405

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



tata --- 19. 7. 2002
Re: Antwort: Re: cena cukru a jeho vlastnosti (1468)

vápnem se cukr bělí. průsvitný je vyroben začátkem cukrovarnické sezóny
bílý je z pozdější doby a pokud již řpa zmrzla tak nejde do ůplné čbělosti
vyčistit vůbec.

Pepan

----- Original Message -----
From: <M.Osusky/=/fritz-gmbh.de>
To: "Vcelarska konference" <vcely/=/v.or.cz>
Sent: Friday, July 19, 2002 10:03 AM
Subject: Antwort: Re: cena cukru a jeho vlastnosti



Logicky by mala byt vyššia sladivost v jemnom. V hrubom je viac vápnika. /
aby dosiahli väčšie zrna /. Ten rozdiel 7% vsak povazujem za prehnaný.

Matej

<U kterého cukru je vyšší?

>>Samozřejmě, že chuť je jiná a také sladivost je jiná tj. kolega vinař
naměřil rozdíl v cukernatosti jemného a hrubého cukru okolo 7 %. Počítejte
už sami :



Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 1470


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:Martin MOKREJ© - Re: Mutace
Předchozí:tata - Re: cena cukru


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu