78433
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovějí jsou hned zde nahoře)
- tata --- 19. 7. 2002
Re: cena cukru (1446) (1455) (1457) (1461)
velikost nemá s čistotou nic společného v cukrovaře se finální výrobek třídí až na 8 velikostí od hrubého až po práškový který má menší sladivost protože se do něj přidává škrob aby nestvrdl v kámen. vím to jalikož má maminka dělávala vcukrovaře právě u třídiček. ----- Original Message ----- From: "Jakub Šmerda" <Jsmerda/=/seznam.cz> To: "Vcelarska konference" <vcely/=/v.or.cz> Sent: Thursday, July 18, 2002 9:20 AM Subject: Re: cena cukru
Nekde jsem cetl, ze cim vetsi cistota cukru, tak tim jsou i vetsi krystaly. Moza to s tim i nejak souvisi a krupice by mohla byt kvalitou horsi. Pravdepodobne tam budou slozky, ktere jsou pro vcely obtizne stravitelne - budou se vice opotrebovavat vcely zpracovavajici roztok a v zimnim obdobi bude vice zatizeny travici aparat. Odpovidala by tomu i cena krupice, ktera je nizsi (logicky za horsi kvalitu mene penez).
Kuba
Dne 17. červenec 2002, Vcelarska konference, <vcely/=/v.or.cz> napsal:
Apropo jaký je rozdíl mezi krystalem a krupicí pro vyuití při > krmení? Subjektivně se mi zdá,e mají jinou chu? >
______________________________________________________________________ Reklama: Kam do kina ci divadla? http://kultura.seznam.cz
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 1469
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Vechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu