76001

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



tata --- 19. 7. 2002
Re: cena cukru (1446) (1455) (1457) (1461)

velikost nemá s čistotou nic společného v cukrovaře se finální výrobek třídí
až na 8 velikostí od hrubého až po práškový který má menší sladivost protože
se do něj přidává škrob aby nestvrdl v kámen. vím to jalikož má maminka
dělávala vcukrovaře právě u třídiček.
----- Original Message -----
From: "Jakub Šmerda" <Jsmerda/=/seznam.cz>
To: "Vcelarska konference" <vcely/=/v.or.cz>
Sent: Thursday, July 18, 2002 9:20 AM
Subject: Re: cena cukru


Nekde jsem cetl, ze cim vetsi cistota cukru, tak tim jsou i vetsi
krystaly. Moza to s tim i nejak souvisi a krupice by mohla byt
kvalitou horsi. Pravdepodobne tam budou slozky, ktere jsou pro vcely
obtizne stravitelne - budou se vice opotrebovavat vcely
zpracovavajici roztok a v zimnim obdobi bude vice zatizeny travici
aparat. Odpovidala by tomu i cena krupice, ktera je nizsi (logicky za
horsi kvalitu mene penez).

Kuba

Dne 17. červenec 2002, Vcelarska konference, <vcely/=/v.or.cz> napsal:

Apropo jaký je rozdíl mezi krystalem a krupicí pro využití při
> krmení? Subjektivně se mi zdá,že mají jinou chu?
>

______________________________________________________________________
Reklama:
Kam do kina ci divadla? http://kultura.seznam.cz


Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 1469


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:tata - Re: Antwort: Re: cena cukru a jeho vlastnosti
Předchozí:M.Osusky - Antwort: Re: cena cukru a jeho vlastnosti


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu