78143

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



Eman (84.244.109.94) --- 9. 10. 2005
Re: E270 - kyselina mlecna (12528) (12530) (12532) (12534) (12535)

Z tohohle odkazu mi nevyplývá, že se tam mléčná kyselina přidává, ale že je produktem kvašení.
http://www.meadmadecomplicated.org/mead_making/chemicals/other_chemicals.html

Já dám na začátek do 20 l demižonu jeden oloupaný a rozsekaný citron a tím mám kyselé prostředí vyřešeno. V medu jsou taky nějaké kyseliny. Nekomplikoval bych to a řídil se jednoduchými a osvědčenými recetpty.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 12541


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:9732597286 - Re: E270 - kyselina mlecna
Předchozí:pan Josef Menšík - Re: E270 - kyselina mlecna


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu