76142

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



pan Josef Menšík (e-mailem) --- 9. 10. 2005
Re: E270 - kyselina mlecna (12528) (12538)

proč něčím konzervovat 12-14% alkoholu musí stačit samo o sobě.

Pepan

----- Original Message -----
From: "Richard imko" <vcelar.rs/=/tiscali.cz>
To: "V?ela?sk? mailing list" <vcely/=/v.or.cz>
Sent: Sunday, October 09, 2005 5:19 PM
Subject: Re: E270 - kyselina mlecna


> Ahoj.
> Madovinu dělám zatím krátce, ale obejdu se bez kyselin. Používám vodu,
med,
> kvasinky a koření. Hlavně skořici a hřebíček. A zatím je celkem dobrá.
> Osobně si myslím, že včelí produkty by se měli zpracovávat pokud možno
> "čistě".
> Zdravím

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 12540


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:Eman - Re: E270 - kyselina mlecna
Předchozí:pan Josef Menšík - Re: mor v?el?ho plodu - nebezpe?n? n?kaz v?el?ho plodu - monosti kontroly a tlumen?


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu