75529

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



--- 23. 5. 2002
Antwort: RE: Trubcina


Miro, oprasil si "Vojnovú kuchárku"? :-)

Matej

V azii sa trudie larvy povazuju za delikatesu a specialne sa na tento ucel
pestuju. Ochutnal som cerstve
trudie larvy a je to celkom chutne , chutia trochu po mandliach.
Najchutnejsie su tesne pred , alebo po zavickovani.

Pozdravuje Suja Miroslav.


Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 1090


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:Baudis Jan P. - Re[2]: Trubcina
Předchozí:Vesely Emanuel - RE: Trubcina






Klikněte sem pro nápovědu