76393

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Pavel Votrubec (e-mailem) --- 26. 11. 2006
Re: Senzorické hodnocení medu

Kontaktuj Včelařský Výzkumák v Dole. http://www.beedol.cz/beedolcz.html

O kvalitě medu existuje česká norma.

Pavel


----- Original Message -----
From: "Bučková Markéta" <marpep/=/seznam.cz>
To: "Včelařský mailing list" <vcely/=/v.or.cz>
Sent: Saturday, November 25, 2006 2:36 PM
Subject: Re: Senzorické hodnocení medu


> Dobrý den,
> jsem studentkou 4. ročníku na VŠ T.Bati ve Zlíně, fakulty technologické. V
> tomto semestru navštěvuji semináře předmětu zvaného SENZORICKÉ HODNOCENÍ
> POTRAVIN. Jako seminární práci jsem si vybrala senzorické hodnocení medu.
> Ráda bych se vás zeptala, zda jsou přesně popsány senzorické parametry
> hodnocení medu (jako je barva, konzistence, chuť), podle kterých lze
> senzoricky vyhodnotit kvalitu medu. Pokud ano, zašlete mi je prosím na můj
> mail, moc byste mi tímto pomohli při mém vypracování seminární práce.
> Předem děkuji za ochotu.
>


--------------------------------------------------------------------------------


_______________________________________________
Konference Vcely
Vcely/=/v.or.cz
http://v.or.cz/cgi-bin/mailman/listinfo/vcely

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 19428


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu