78178

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



(82.99.171.68) --- 10. 2. 2015
Re: med (65953)

Karle stím můžu polemizovat . Mikrovlnka ohřívá na bázi tření molekul a tam
vznika vysoká teplota a i když ho nepřehřeje je narušen. Standa

----------
Netvrdím že mám doktorát z fyziky, ale toto jsem řešil s lidmi několikrát vzdělanějšími v oboru než já.
Ale mohu se mýlit.

Jak se tam třou ty molekuly? A jak to naruší ty vlastnosti medu?
Tedy spíš toho ani ne procenta látek co jsou v něm jiné než cukry a voda.

Karel

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 65955


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující: - Re: med
Předchozí:Pavel Votrubec - RE: med


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu