78180

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



Petr (78.102.198.94) --- 15. 8. 2014
Re: Med vĂ˝raznÄ? chutnĂĄ po vÄ?elĂ­m vosku (64644) (64650)

Kvalitu časně krystalizujícího jarního květového medu můžete poznat podle toho,že med uskladněný ve čtyřlitových sklenicích vytváří v horní části sklenice pod hrdlem jasně viditelnou korálkovitou strukturu.Žádné jiné přirovnání mě nenapadá,ale med s tímto viditelným znakem kvality mě ještě nikdy nezkvasil nebo nějak chuťově změnil

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 64651


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:R. Polďż˝ek - Re: Med vĂ˝raznÄ? chutnĂĄ po vÄ?elĂ­m vosku
Předchozí:BlaĹžena DvoĹ?ĂĄkovĂĄ - Re: Med vĂ˝raznÄ? chutnĂĄ po vÄ?elĂ­m vosku


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu