78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- (e-mailem) --- 24. 1. 2013
Re: Re: med - alkohol
Jsou dvě možnosti 1) nechat tak 2) stočit s kalu, nebo filtrace med totiž obsahuje velké množství, v alkoholu a jeho rostocích množství nerozpustných látek. Při svařování se tyto látky srazí a snadněji se odstraňují, důsledkem však je naprosté zničení medu.
pepan
---------- Původní zpráva ---------- Od: e-mail/=/nezadan Datum: 24. 1. 2013 Předmět: Re: med - alkohol
"pravděpodobně ho musíš svařit"
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 60174
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Klikněte sem pro nápovědu