78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- Radim Polášek (e-mailem) --- 22. 3. 2009
Re: Velk? balen? cukr (34753) (34757) (34758) (34759) (34781) (34784) (34785) (34787) (34790) (34793) (34797) (34798)
Hlavní je asi to, že ať hrubý nebo jemný, cena na trhu je víceméně stejná. Cenu by mohly cukrovary zvýšit, jedině kdyby cukr nečistily, nechali ho hnědý a přidali k cukr předponu Bio.
Radim Polášek
----- Original Message ----- From: <Josef.Mensik/=/seznam.cz> To: "Včelařská konference" <vcely/=/v.or.cz> Sent: Sunday, March 22, 2009 10:37 AM Subject: Re: Velk? balen? cukr
To máš sice pravdu , ALE, hrubý se dělá jen na začátku sezóny . PAK JDE CUKR NA TŘÍDIČKU A TAM SE TŘÍDÍ PODLE VELIKOSTI později pak již je tak znečištěný , že se dělá jen jemný. na kvalitu cukru má obrovský vliv skládkování řepy a mrazy já sice byl v cukrovaru naposledy tak před 20 lety, ale technologie se zase tak moc nemění
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 34799
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu