78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- (e-mailem) --- 22. 3. 2009
Re: Velk? balen? cukr (34753) (34757) (34758) (34759) (34781) (34784) (34785) (34787) (34790) (34793) (34797)
To máš sice pravdu , ALE, hrubý se dělá jen na začátku sezóny . PAK JDE CUKR NA TŘÍDIČKU A TAM SE TŘÍDÍ PODLE VELIKOSTI později pak již je tak znečištěný , že se dělá jen jemný. na kvalitu cukru má obrovský vliv skládkování řepy a mrazy já sice byl v cukrovaru naposledy tak před 20 lety, ale technologie se zase tak moc nemění
> ------------ Původní zpráva ------------ > Od: Radim Polášek <polasek/=/e-dnes.cz> > Předmět: Re: Velk? balen? cukr > Datum: 22.3.2009 10:14:16 > ---------------------------------------- > Hrubý cukr potřebuje čistší matečnou lázeň a pomalejší zahušťování, protože > krystaly musí být víceméně přirozené, pravidelné. U jemného cukru stačí, > když jednotlivé jeho částečky jsou prostě kousky s různým tvarem, takže se > ho za jinak stejných podmínek dá vyrobit více. > > Radim Polášek > > > >
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 34798
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu