78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- Radim Polášek (e-mailem) --- 24. 10. 2005
Re: Medovec (12789) (12792)
> KVASU AROMATICKÉ LÁTKY a můžeš pálit mokud nemůžeš hned kvas dobře uzavři > aumísti v chladnu aby se neznehodnotil úbytkem alkoholu a aromat. chuť
Taky aby se z mrtvých kvasinek nedostaly do pálenky pachutě.
R. Polášek
----- Original Message ----- From: "pan Josef Menšík" <> To: "Vcelarska konference" <vcely/=/v.or.cz> Sent: Monday, October 24, 2005 11:18 AM Subject: Re: Medovec
> kvašení má dve etapy .HLAVNÍ KVAŠENÍ JE PODLE MTEPLOTY ASI TAK 1 MĚSÍC A PAK > JDRUHÁ , DOKVÁŠENÍ V TÉTO DOBĚ SE VLIVEM POMALÉHO KVAŠENÍ PRÁVĚ DOSTÁVAJÍ DO > KVASU AROMATICKÉ LÁTKY a můžeš pálit mokud nemůžeš hned kvas dobře uzavři > aumísti v chladnu aby se neznehodnotil úbytkem alkoholu a aromat. chuť > nejlépe vyniká tak při 50-53% alk. na litr > > pepan > > ----- Original Message ----- > From: "Martin ?ern?" <e-mail/=/nezadan> > To: "V?ela?sk? mailing list" <vcely/=/v.or.cz> > Sent: Monday, October 24, 2005 10:46 AM > Subject: Re: Medovec > > > > Takže pokud to chápu dobře, stačí pouze nechat překvasit bouřlivým > kvašení, > > nechat vyčeřit a může se pálit?Nemusí se před pálením medovina vyzrát? > > Martin >
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 12794
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu