78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- pan Josef Menšík (e-mailem) --- 24. 10. 2005
Re: Medovec (12789) (12792)
kvašení má dve etapy .HLAVNÍ KVAŠENÍ JE PODLE MTEPLOTY ASI TAK 1 MĚSÍC A PAK JDRUHÁ , DOKVÁŠENÍ V TÉTO DOBĚ SE VLIVEM POMALÉHO KVAŠENÍ PRÁVĚ DOSTÁVAJÍ DO KVASU AROMATICKÉ LÁTKY a můžeš pálit mokud nemůžeš hned kvas dobře uzavři aumísti v chladnu aby se neznehodnotil úbytkem alkoholu a aromat. chuť nejlépe vyniká tak při 50-53% alk. na litr
pepan
----- Original Message ----- From: "Martin ?ern?" <e-mail/=/nezadan> To: "V?ela?sk? mailing list" <vcely/=/v.or.cz> Sent: Monday, October 24, 2005 10:46 AM Subject: Re: Medovec
> Takže pokud to chápu dobře, stačí pouze nechat překvasit bouřlivým kvašení, > nechat vyčeřit a může se pálit?Nemusí se před pálením medovina vyzrát? > Martin
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 12793
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu