78123

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


R. Polášek (90.178.51.173) --- 25. 10. 2020
Re: zimní měl

V laborce jsou jeden nebo dva borci u jednoho, dvou stolů a doručí jim plnou dodávku vzorků, od třeba 50 ZO po 20 - 60 vzorcích. A oni to mají do týdne všechno zpracovat.
Takže to tam vysypou, nalijí olej, zamixují, najednou po 100 vzorcích a pak jen kouknou a za dvě sekundy spočítají počet toho tmavého, co jim plave na povrchu. Jestli to je půlka vyschlého myšího hovínka nebo roztoč nebo něco jiného, to neřeší. Zapíšou do tabulek a do PC, vzorky vylejou do filtru, aby oddělili olej a měl a hotovo. Následná kontrola není. Tak bych řekl, že to stanovení probíhá.
Kde to je v nějakých kelímkách, třeba od toho jogurtu, tak to nevysypávají, jen do těch kelímků nalejou olej. Mají to o něco rychlejší než z těch tubusů.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 74480


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu