76384

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Gusto (195.98.3.224) --- 26. 2. 2019
Re: gusto a ti dalďżźďżź

*** Cp se týká sepsí z varidolu problémem není samotná účinná látka ale ředící a přídatné látky. Je to na svědomí i Dolu, protože ty ovlivňují kvalitu samotného přípravk***

To sú pre mna nové informácie..doteraz som sa dopatral v zahraničnej literatúre,že napr baktériu sarratiu,sposobujúcu otravu hemolymfy výrazne potencuje glyfosát,ktorým je mimochodom zamorená cela moderná európa... A taktiež ze fungicidy masovo používané v polnohospodárstve,ktoré sú vnímane ako neskodné pre vcely,majú destrukcny vplyv na črevnú mikroflóru u včiel,a nasledne imunitu..

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 72716


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu