78508

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Radek HUBAČ (e-mailem) --- 7. 5. 2008
RE: medovina

Ach jo, to je hrůza ty odpovědi, lidi, vždyť Vy snad ani medovinu
neděláte.
Pokud máte předvánočního moderního včelaře, mrkněte na můj článek,
používám kvasinky od pana Šimůnka www.schimansky. Cz v případě dalších
dotazů mě kontaktujte přímo pošlu nějaké info. Jmenovaným kvasinkám
stačí bohatě 22 st.

MUDr. Radek Hubač
drh/=/seznam.cz
mobil: 774 028 601


-----Original Message-----
From: vcely-bounces/=/v.or.cz [mailto:vcely-bounces/=/v.or.cz] On Behalf Of
??ma
Sent: Tuesday, April 22, 2008 8:20 PM
To: V?ela?sk? mailing list
Subject: medovina

Prosím, má někdo zkušenosti s jinými kvasinkami, než s dolskými? A jaké
vlastně jsou další vhodné kvasinky pro výrobu medoviny, nebo vůbec,
které
jsou nejlepší. Děkuji za odpověď.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 29374


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu