78508
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.
Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma".
V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...",
která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku.
Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)
Zběžné zobrazeníArchiv Včelařské konference
- Radek HUBAČ (e-mailem) --- 7. 5. 2008
RE: medovina
Ach jo, to je hrůza ty odpovědi, lidi, vždyť Vy snad ani medovinu neděláte. Pokud máte předvánočního moderního včelaře, mrkněte na můj článek, používám kvasinky od pana Šimůnka www.schimansky. Cz v případě dalších dotazů mě kontaktujte přímo pošlu nějaké info. Jmenovaným kvasinkám stačí bohatě 22 st.
MUDr. Radek Hubač drh/=/seznam.cz mobil: 774 028 601
-----Original Message----- From: vcely-bounces/=/v.or.cz [mailto:vcely-bounces/=/v.or.cz] On Behalf Of ??ma Sent: Tuesday, April 22, 2008 8:20 PM To: V?ela?sk? mailing list Subject: medovina
Prosím, má někdo zkušenosti s jinými kvasinkami, než s dolskými? A jaké vlastně jsou další vhodné kvasinky pro výrobu medoviny, nebo vůbec, které jsou nejlepší. Děkuji za odpověď.
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 29374
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu