78077

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


pavel (195.47.62.194) --- 29. 3. 2007
Re: medovina

Recepty na medovinu se dají najít na internetu,např.www.medovina.sk apod.,dobrým průvodcem je kniha od L.Dupala "Kniha o medovině".Rozdíl mezi kvasinkami hlubokoprokvášecími a normálními jen ten,že hlubokoprok. vytvoří více alkoholu,pokud mají podmínky.Na termobox se vykašli a sežeň si chladnomilné hlubokoprokv. kvasinky ve vinařských potřebách/www.bsvinapo.cz/.Kvasí výborně při 10 - 13 stupních Celsia,takže ve sklepě.Musíš zkoušet,zkoušet a zkoušet!

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 21859


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu