78681
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.
Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma".
V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...",
která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku.
Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)
Zběžné zobrazeníArchiv Včelařské konference
- Kristl Pavel (e-mailem) --- 26. 9. 2006
RE: Medové pivo
V Nasavrkách pořádávali na jaře kurz vaření medoviny a medového piva. Takže podrobnosti v případě zájmu u nich. U medového piva jsou trochu jiné podmínky výroby než u medoviny, co si hlavně pamatuju, jsou potřeba pivovarské kvasinky a pak kvašení musí proběhnout pod tlakem - v uzavřené nádobě. Suroviny kromě medu a chmele si už nevybavuju. Zdravím, Pavel
> Přátelé, jen tak pro zajímavost - vaříte někdo medové pivo? _______________________________________________ Konference Vcely Vcely/=/v.or.cz http://v.or.cz/cgi-bin/mailman/listinfo/vcely
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 18801
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu