76367

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Jan Cervenka --- 29. 8. 2002
Re: Krmení

Josef Šamalík wrote:
>
> Ahoj!
> Já používám k nasypání do 4l sklenice nádobu, která se používá na mléko (v
> pytlíku), obsah 1l. Nedávám ji úplně plnou. 3 tyto nádoby nasypu do 4l
> sklenice a zaliju vodou. Co jsem vypozoroval, je to 2.5 kg cukru.
> Berou bez problémů, poměr je akorát, ale jaký přesně je...
>
> Prima dny a ať nám to lítá!! :))
>
> Jose
>
> Jaký máte poměr ke 3kg cukru do 4l sklenice, když rozpouštíte cukr?
> Nějak to nemůžu vyladit - vždycky mi něco zbude ...
>
> Zdeněk Čejka
>
> ---
> Odchozí zpráva neobsahuje viry.
> Zkontrolováno antivirovým systémem AVG (http://www.grisoft.cz).
> Verze: 6.0.381 / Virová báze: 214 - datum vydání: 2.8.2002

Dobry vecer,

a neni vyhodnejsi krmit ve kbeliku ? Je to popsano v knize vcelarime
jednoduse
(je tam potreba dat slamu nebo seno, aby se neutopily)
a funguje to dobre. Kyble na 12 l. se ted bezne prodavaji v
hypermarketech za cca 35 Kc. a jejich vyska je asi 23 cm.

S pozdravem Jan Cervenka

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 1602


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu