78514

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


tata --- 10. 8. 2002
Re: Rozpuątění medu

Konev postavím na radiátor a na druhý den jde porcovat jako máslo. Ovšem jen
když se topí.

pepan

----- Original Message -----
From: "jkala" <pepa.kala/=/volny.cz>
To: "Vcelarska konference" <vcely/=/v.or.cz>
Sent: Friday, August 09, 2002 12:15 AM
Subject: Re: Rozpuštění medu


> No já k tomu celému mám ještě poznámku: pokud ten v konvi pastovaný med
chci
> naporcovat do sklenic stejně ho musím ohřát. Jenže to už jsme zas na
> začátku.
> Josef Kala
> pepa.kala/=/volny.cz
> http://gw.dup.cz/vcelam/cejka/index.html
>
> ----- Original Message -----
> From: Arnošt Hrdina <arnost.hrdina/=/ais.cz>
> To: Vcelarska konference <vcely/=/v.or.cz>
> Sent: Thursday, August 08, 2002 10:03 AM
> Subject: Re: Rozpuštění medu
>
>
> > Já jsem věděl, že na to stejné vždycky myslí minimálně dva lidé :o).
> > Otomhle jsem přemýšlel už nejmíň měsíc jakok o samočinné pastovací
metodě.
> > Pokud ovšem člověk v tom autě denně jezdí :o)
> >
> > Arne
> > ----- Original Message -----
> > From: "jkala" <pepa.kala/=/volny.cz>
> > To: "Vcelarska konference" <vcely/=/v.or.cz>
> > Sent: Wednesday, August 07, 2002 11:12 PM
> > Subject: Re: Rozpuštění medu
> >
> >
> > Souhlasím s tím, co píše Jirka. Navíc jde o teplotu medu a hmf je
závislé
> na
> > teplotě a době jejího působení. Tak bych to neviděl tak tragicky. Ale
auto
> > se mi před lety osvědčilo jako dobrý prostředek k pastování:-))) asi
týden
> > po vytočení řepky jsem konve hodlal odvézt do výkupu. Pro nemoc výkupce
se
> > nevykupovalo, já to neměl kde vyložit, tak jsem ty tři konve s sebou
vozil
> > celý týden. Med byl velmi jemně pastován.
> > Josef Kala
> > pepa.kala/=/volny.cz
> > http://gw.dup.cz/vcelam/cejka/index.html
> >
> >
> >
> >
>
>
> ---
> Odchozí zpráva neobsahuje viry.
> Zkontrolováno antivirovým systémem AVG (http://www.grisoft.cz).
> Verze: 6.0.375 / Virová báze: 210 - datum vydání: 11.7.2002
>
>

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 1531


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu