76610

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Radek Krušina (195.39.121.166) --- 16. 2. 2006
Re: Ze zakladenych sousi med horsi kvality?

Dezy napsal:

>Priateľ Gusta tu už popísal množstvo sprostostí, ktoré už pomali nikto nečíta.
>Je predpoklady sú ako analýza a tá dokázala hovno.

Já jeho příspěky čtu. A ostatní myslím taky. On se včelami živí (na rozdíl od většiny z nás), má o nich mnoho vědomostí které je ochoten dát k dispozici i jiným a věnuje včelaření spoustu času.
Fandím mu.
Jen bych rád věděl, jak je to s tou kvalitou medu ze zaplodovaných plástů.

Radek Krušina

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 14731


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
Eman (194.149.115.135) --- 16. 2. 2006
Re: Ze zakladenych sousi med horsi kvality?

Radek Krušina
>Jen bych rád věděl, jak je to s tou kvalitou medu ze
>zaplodovaných plástů.

Taky Gustimiliánovi fandím. Kdo ho napadá ať nenadává, ale přesvědčí argumenty. Každý si udělá názor kdo je kdo z několika slov.

S kvalitou medu to vidím takto. Pokud důkladný rozbor medu ukáže, že med splňuje požadavky potravinového zákona a vyhlášek o povolených látkách v medu (potravinách), není falšovaný, nastavovaný, pak ho lze považovat za kvalitní. Chápu, že všechno změřit nelze a jsou ingredience neměřitelné a také záleží na chuťových preferencích. Všechno se vyvíjí. Jsou lidé, co zásadně med nejedí. Hraje v tom roli psychika.

Přečtěte si:
http://www.quackwatch.org/01QuackeryRelatedTopics/DSH/bee.html
o celkem fundovaných názorech z jiného úhlu pohledu na "prospěšnost" včelích produktů. Je to něco zcela v rozporu s tím, co se u nás traduje. Každý něco tvrdí jenom proto, že to někde slyšel, četl, děda mu to tvrdil, tak to musí být pravda :-). Je to většinu jenom ideologie, mýty a pověry.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 14737


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu