| josef_Sroll (e-mailem) --- 15. 2. 2006RE: panensk? soue
Nejsi vyhledávač, ale jsou jiní, kteří umí spustit internet. A hleďme:
 1.případ:
 fa MEDOKOMERC spol.s r.o., Čestín pro: PeMaP s.r.o., Na Hrázi 60, Přerov
 země původu: Česká republika, Slovensko, Čína, Argentina
 nalezeno: streptomycin, sacharóza
 
 2. případ:
 Moravia produkt - Češka, Nejdecká 171, Lednice
 nalezeno: sulphathiazol, streptomycin, tetracyklin, chlortetracyklin
 
 zdroj:Státní zemědělská a potravinářská inspekce,
 http://www.szpi.gov.cz/cze/default.asp
 
 konkrétně:
 http://www.szpi.gov.cz/cze/tisk/article.asp?id=56877&cat=2162&ts=6ec23
 
 Dojemná péče dovozců medu o naše zdraví, když nám nabízí med s antibiotiky a
 sulfonamidy. Kam se hrabe náš med s pylem, ještě že je máme.
 
 Pepa
 
 P.S. Kde je to držení pod pokličkou? Vymýšlet si a lhát vůbec není hezké.
 
 
 
 
 -----Original Message-----
 From: Gustimilián Pazderka [mailto:gupa/=/seznam.cz]
 Sent: Wednesday, February 15, 2006 11:28 AM
 To: Vcelarska konference
 Subject: Re: panensk? soue
 
 Od: Radek Kruina :
 
 > Gusto, tím chceš říct, že med z tmavých souší je nekvalitní, či
 > zdravotně závadný?
 > Pokud to tak je, existují na to nějaké rozbory?
 > Nemělo by se to potom dostat do veterinárních zákonů?
 > Celé generace před námi jedly nekvalitní med?
 ........
 
 Ty máš ale otázek. Nejprve se zeptáš na jedno a potom chceš po mně, abych se
 stal knihovníkem a hledal za tebe. Otevři si zákony ČR, (můžeš jít i na
 vindex, kde mám v odkazu "mapa vindexu" i odkazy na zákony již s heslem)...
 No a zkoumej a hledej. Dojdeš nato, že med nemá obsahovat patogenní látky a
 tím může být i otázka na druhou otázku.
 
 Rozbory se drží pod pokličkou na SVS. A že jich bylo hodně, dokazuje
 Včelařství 2/2006 ve článku s pěknou p. veterinářkou.Takže můžeš se jí
 zeptat. , popř. vyžádat zprávy o výsledcích těch vzorků. A zeptej se jí co
 je průkazem v analýzách infikovaného medu speciálními koloniemi bakterí.
 Nato se doufám také dělaly rozbory.
 
 Další ??
 Je to většinou v prováděcích předpisech. Tak si to pohledej. Nejsem
 vyhledávač. Naco máš internet?
 
 A poslední. To se zeptej sám sebe, jak je tvůj med kvalitní,... a potom
 podle toho tak máš ty a přátelé, kterým poskytuješ med kvalitní stravu. A to
 zjistíš z analýz na koliformní bakterie.
 
 
 
 _gp_
 http://vindex.ic.cz
 
 
 
 
 | Odpovědět do diskuze
 na příspěvek
 číslo 14688
 
 Zobrazit
 odpovědi
 na tento
 příspěvek
 
 Zobrazit
 celé
 vlákno
 |