78127

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Jan Cervenka (e-mailem) --- 24. 10. 2005
Re: Medovec

Dne pondělí 24 října 2005 10:46 Martin Černý napsal(a):
> Takže pokud to chápu dobře, stačí pouze nechat překvasit bouřlivým kvašení,
> nechat vyčeřit a může se pálit?Nemusí se před pálením medovina vyzrát?
> Martin

Dobry den,
nejsem zas takovy znalec vyroby alkoholu, ale recept na "Medovec" v puvodnim
zneni byl de fakto recept na vyrobu samogonu (ukr. samohonu) - domaci
palenky, tedy vezmete cukr, vodu, drozdi (ne dolske kvasnice, ale drozdi co
se dava do peciva) , v tomto pripade se cast cukru nahradila medem , nechate
to zkvasit a prepalite. Nevyrabite medovinu, ale surovinu na palenku. Jestli
se to v obdobi mezi dokvasenim a palenim nejak zvlast filtruje netusim.
Vesmes tekutiny s obsahem vice nez 15% alkoholu pouzivam pouze zevne.


Honza

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 12800


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu