78721
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.
Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma".
V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", 
která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. 
Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)
Zběžné zobrazeníArchiv Včelařské konference
| pan Josef Menšík (e-mailem) --- 9. 10. 2005Re: E270 - kyselina mlecna
proč něčím konzervovat 12-14% alkoholu musí stačit samo o sobě.
 Pepan
 
 ----- Original Message -----
 From: "Richard imko" <vcelar.rs/=/tiscali.cz>
 To: "V?ela?sk? mailing list" <vcely/=/v.or.cz>
 Sent: Sunday, October 09, 2005 5:19 PM
 Subject: Re: E270 - kyselina mlecna
 
 
 > Ahoj.
 > Madovinu dělám zatím krátce, ale obejdu se bez kyselin. Používám vodu,
 med,
 > kvasinky a koření. Hlavně skořici a hřebíček. A zatím je celkem dobrá.
 > Osobně si myslím, že včelí produkty by se měli zpracovávat pokud možno
 > "čistě".
 > Zdravím
 
 
 | Odpovědět do diskuze
 na příspěvek
 číslo 12540
 
 Zobrazit
 odpovědi
 na tento
 příspěvek
 
 Zobrazit
 celé
 vlákno
 | 
|  |  (e-mailem) --- 9. 10. 2005Re: E270 - kyselina mlecna
regulace kyselosti vin slouzi i pro doladeni chutije  to halt vinarsky obor
 
 Otazka ale znela, kde se da mlecna kyselina v maloobchode koupit ?
 
 D. Helmut
 
 --- Original Nachricht ---
 Absender: pan Josef Menšík
 Datum: 09.10.2005 18:00
 
 >proc( ne(c(ím konzervovat 12-14% alkoholu musí stac(it samo o sobe(.
 >
 >Pepan
 >
 >----- Original Message -----
 >From: "Richard imko" <vcelar.rs/=/tiscali.cz>
 >To: "V?ela?sk? mailing list" <vcely/=/v.or.cz>
 >Sent: Sunday, October 09, 2005 5:19 PM
 >Subject: Re: E270 - kyselina mlecna
 >
 >
 >
 >
 >>Ahoj.
 >>Madovinu de(lám zatím krátce, ale obejdu se bez kyselin. Používám vodu,
 >>
 >>
 >med,
 >
 >
 >>kvasinky a kor(ení. Hlavne( skor(ici a hr(ebíc(ek. A zatím je celkem dobrá.
 >>Osobne( si myslím, že vc(elí produkty by se me(li zpracovávat pokud možno
 >>"c(iste(".
 >>Zdravím
 >>
 >>
 >
 >
 >
 >
 
 | Odpovědět do diskuze
 na příspěvek
 číslo 12542
 
 Zobrazit
 odpovědi
 na tento
 příspěvek
 
 Zobrazit
 celé
 vlákno
 | 
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu