78123

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


(e-mailem) --- 29. 9. 2005
Re: Medovina

Kde se daji v internetu nalezt kvasinky "Schimansky" ?

D. Helmut

--- Original Nachricht ---
Absender: Stanislav Pácl
Datum: 27.09.2005 20:51

>Objednal jsem si pro výrobu medoviny kvasinky fy Schimansky.Protože jsem
>doposud používal kvasinky "Dolské",chci se zeptat někoho kdo používá
>zmíněné kvasinky fy Schimansky,jak je dávkuje.Jestli dle návodu /kde je to
>popsáno pro ovocný kvas/ nebo má jiné zkušenosti,popřípadě kolik přidává
>živné soli /u "Dolských" je to 0,3g na litr/.Případně jiné poznatky a
>zkušenost.
>        Dík za každou radu.
>
>
>
>

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 12460


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu