78278

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Josef Kouba (e-mailem) --- 19. 9. 2005
Re: Medovina

Možná, že by více lidí zajímalo velikost bedny z PPS a hlavně umístění
žárovky a termostatu.

S přáním hezkého dne Josef Kouba


----- Original Message -----
From: "Kristl Pavel" <Kristl/=/oez.cz>
To: "Vcelarska konference" <vcely/=/v.or.cz>
Sent: Monday, September 19, 2005 7:01 AM
Subject: RE: Medovina


> Zdravím,
> toto téma jsme tu již řešili někdy na jaře(?), pro názory koukni do
> archívu.
> Já už léta používám dolské hlubokoprokvašující. Chtějí svou teplotu 25-28
> st.C a pak jsou bez problémů, po čtyřech týdnech je první kvašení hotovo.
> Řeším to polystyrénovou bednou, žárovkou a termostatem z bojleru.
> Doporučuji i na přípravu zákvasu použít prostředí s teplotou kolem 25
> st.C, jinak se vytvoření zákvasu může zbytečně protáhnout a není jistota,
> že se v něm nevytvoří nějaká konkurenční plíseň.
> Pavel
>
>> Jaké používáte kvasinky(případně od koho) na přípravu medoviny?
>

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 12314


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu