78615
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.
Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma".
V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...",
která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku.
Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)
Zběžné zobrazeníArchiv Včelařské konference
- jkala --- 3. 6. 2002
Re: repka a spol.
Také jsem nevěděl, že se ta látka? či co je to jmenuje brassiny. Mám prosbu: můžete o tom sdělit něco bližšího, např.: jak je obsah ovlivněn skladováním, nebo zákaznicky požadovanými úpravami pastování, rozpouštění teplem...) jsou brasiny obsaženy v pylových zrnech v medu, či v nektaru, nebo vznikají až zpracováním nektaru včelami v lidském těle působí jako antioxydant či jinak? Děkuji Josef Kala pepa.kala/=/volny.cz http://gw.dup.cz/vcelam/cejka/index.html
----- Original Message ----- From: Antonin PRIDAL <apridal/=/mendelu.cz> To: Vcelarska konference <vcely/=/v.or.cz> Sent: Monday, June 03, 2002 2:08 PM Subject: Re: repka a spol.
> Jde o tzv. brassiny. > > *AP* > > > A slyšel jsem, že západní Evropa baží po řepkovém medu. Brukvovité (řepka > i > > hořčice a td.) obsahují nějaký "ehmm tento" co má preventivní > protirakovinné > > účinky. Tak teď všichni chtějí řepkový med. :-))) > > >
--- Odchozí zpráva neobsahuje viry. Zkontrolováno antivirovým systémem AVG (http://www.grisoft.cz). Verze: 6.0.351 / Virová báze: 197 - datum vydání: 19.4.2002
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 1186
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu